Westenburg
 
Particulier
pijltje Aanvullend Pensioensparen
pijltje Advieskosten complex product
pijltje Financieel Advies
pijltje Hypotheek
pijltje Overlijdensrisico
pijltje Pensioen
pijltje Sparen
pijltje Verzekeren
pijltje Zorgverzekering
 
 
Producten
pijltje
 
 
Klanten Vertellen
 
 
Klantenmap


Klik hier om in te loggen
 
 

Overlijdensrisico

Nederlandse verzekeraars hebben de afgelopen tijd de premies voor hun overlijdensrisicoverzekeringen flink verlaagd. Premiedalingen tot 30% zijn geen uitzondering. Profiteert u al van dit voordeel?

Met een overlijdensrisicoverzekering dekt u de financiële risico's af die een overlijden met zich meebrengt. Want wie betaalt de hypotheek als u of uw partner plotseling overlijdt? Hoe zorgt u er in dat geval voor dat het gezin financieël redelijk probleemloos kan doordraaien? Of dat de kinderen hun studie kunnen blijven volgen?

Een overlijdensrisicoverzekering steekt redelijk eenvoudig in elkaar. U bepaalt zelf hoe hoog het bedrag moet zijn dat bij overlijden wordt uitgekeerd. Ook de looptijd van de verzekering stelt u zelf vast. Vaak worden het verzekerde bedrag en de looptijd afgestemd op de hoogte en duur van de hypotheek. Bij overlijden binnen de overeengekomen periode keert de verzekeringsmaatschappij het verzekerde bedrag uit. Met dit kapitaal kunt u dan bijvoorbeeld de hypotheek in één keer aflossen, de studie van de kinderen bekostigen enzovoorts.

Dalende tarieven

Nederlandse verzekeraars hebben de premies voor hun overlijdensrisicoverzekeringen behoorlijk verlaagd. Het premievoordeel kan oplopen tot maar liefst 30%. Heeft u enkele jaren geleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten, dan is de kans groot dat u nog een hoge premie betaalt. Het loont beslist de moeite dit na te rekenen.

De premie voor uw overlijdensrisicoverzekering kan nog lager uitvallen. Bijvoorbeeld omdat u minimaal twee jaar geleden gestopt bent met roken. Alle reden om in actie te komen! 

Klik hier om meer informatie aan te vragen.


   
 
 
Schade melden
pijltje Schade algemeen
pijltje Veolia / Connexxion / Syntus
 
 
Meer Informatie
pijltje Veel gestelde vragen
pijltje Contact
 
 
FiNBOX
”Ontvang uw nota's direct via Internetbankieren„
 
 
 
 
Contact
Bedrijfsprofiel
Vacatures
Zoeken
Inloggen Verzuimsignaal
Producten
Polisvoorwaarden
Online Polismap
Volmachtbedrijf
Links en partners
Algemene Voorwaarden
Noordeloos Groep
LinkedIn Facebook Twitter